h

 

Fleur
Sandra heeft mij enorm grote stappen laten zetten en mij laten inzien dat alles tijd nodig heeft. Ze heeft mij geprikkeld, uit mijn comfortzone gehaald en de juiste vragen gesteld. Ik heb het als een zeer waardevol traject ervaren en ben haar daar erg dankbaar voor.

Tommie

Wij, een mannenstel en een vrouw, hebben Sandra gevraagd om ons te begeleiden bij het maken van een keuze om gezamenlijk co-ouderschap aan te gaan. Al enige tijd waren wij met z’n drieën hierover met elkaar in gesprek. We hebben Sandra gevraagd te helpen om onze gesprekken te verdiepen en ons te begeleiden zodat we tot een goede keuze konden komen. Ze heeft ons geholpen om onze persoonlijke waarden te achterhalen en om op een goede wijze met elkaar om te gaan bij het geval van conflicten. We hebben dit proces en de begeleiding als erg waardevol ervaren en het heeft ons zeer veel inzicht in elkaar en in onszelf geven. Sandra’s expertise, vasthoudendheid en creativiteit heeft ons erg geholpen!

Hannah
Mijn counselingstraject met Sandra is heel bijzonder geweest voor mij. Zij heeft me het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om weer een stap verder te komen in het maken van plannen voor de toekomst. Ze luisterde echt goed naar wat ik te zeggen had en sloot vervolgens nauw aan bij mijn behoeften. Hierdoor voelde ik me gesteund en heeft ze me door een moeilijke tijd heen geholpen. Sandra is een counselor met oog en oor voor wie ze voor zich heeft zitten, waarbij ze vaak de juiste snaar raakt. Dat is voor mij niet altijd makkelijk, maar zeker effectief omdat ik daardoor inzicht krijg in mijn eigen gedrag. Mijn ontwikkelingsproces heeft weer een boost gekregen en ik heb handvatten waarmee ik sterker en zelfverzekerder in mijn leven sta.

Faya
Tijdens mijn eerste gesprekken met Sandra hebben wij naar mijn eigen persoonlijke doelen gekeken. Deze stelde ik uiteindelijk bij dankzij Sandra’s professionele begeleiding hierin. De begeleiding was voor mij op maat gemaakt en ik ben dankbaar voor het eindresultaat. Ik ben weer student en zit niet meer in een uitkering!

Wil
Ik heb een aantal coachingsgesprekken met Sandra gehad, waarin ze me heeft geholpen grip te krijgen op een aantal vragen die ik had aangaande mijn carrière. Ze heeft me geholpen mijn vragen op te breken in kleinere vragen. Hierbij gebruikte ze verschillende soorten werkvormen. Eén daarvan was bedoeld om mijn dromen op een fysieke manier in beeld te brengen. Dit was nieuw voor me en erg confronterend op een leuke manier. De gesprekken hebben me meer gevoel van controle gegeven. Ik heb Sandra ervaren als laagdrempelig en begripvol en zie haar als voorbeeld van iemand die keuzes durft te maken en deze ook naleeft: inspirerend!

Tom
Omdat ik voor mijzelf mijn kernwaarden wilde formuleren heb ik een coach in de arm genomen. Sandra heeft mij tijdens een aantal sessies gecoacht om mijn persoonlijke kernwaarden te kunnen formuleren. De samenwerking met Sandra was altijd prettig en ik heb mijn doel bereikt. Daarom kan ik Sandra van harte aanbevelen!

Bas
Onze coachingsgesprekken waren zeer prettig. Sandra heeft tijdens de intake rustig naar mijn verhalen geluisterd en doelgerichte vragen gesteld om meer duidelijkheid over mijn situatie te krijgen. Dat werkt ook voor mij al verhelderend. Het feit dat Sandra steeds haar bevindingen toetst aan mij, vind ik erg professioneel. Ik kreeg concrete opdrachten mee. Voor iemand zoals ik, die van een praktische aanpak houd, werkte deze aanpak goed.

%d bloggers op de volgende wijze: