h

 

Ik werk met verschillende methoden en methodieken (o.a. NLP, Transactionele Analyse, lichaams/ervaringsgericht werken, Cognitieve Gedragstherapie), die ik in overleg met jou inzet o.b.v. wat ik denk dat het beste bij jou en het moment zelf past. Ik grijp aan wat zich op het moment voordoet in ons gesprek en zet ook ervaringsgerichte begeleiding in zodat je zelf ervaart wat er bij je gebeurt.
In onze gesprekken stimuleer ik je om op jezelf te reflecteren, de antwoorden bij jezelf te vinden en help ik je met bewustwording.

 

E-coaching
E-coaching is ook een mogelijkheid. Het is een vernieuwende vorm van coaching, namelijk online in plaats van face to face. Er bestaan verschillende vormen van e-coaching. Ik zelf bied mail-coaching aan. Via e-mail werken we samen aan het behalen van jouw doelstelling.

 

Wat kan e-coaching prettig maken:

  • hebt de tijd om over zaken na te denken en te reflecteren, je hoeft immers niet direct te antwoorden;
  • Je hoeft je huis niet uit (geen reistijd en je bent in je vertrouwde omgeving) en je zit niet vast aan een specifieke tijd. Jij kiest wanneer je aan de slag wil gaan;
  • Schrijven helpt je gedachten te ordenen en het kan als een spiegel voor je werken (wat je schrijft staat immers zwart op wit);
  • Er is vaker contact dan face to face, waardoor sneller resultaat geboekt kan worden;
  • Doordat alles op papier staat, creëer je een persoonlijk dossier dat je altijd kan teruglezen.

In een e-coach traject vinden het intakegesprek en laatste gesprek van het traject face to face plaats. In de tussentijd zijn we per mail in contact met elkaar. Afhankelijk van de duur van het traject kunnen we er voor kiezen ook halverwege een keer samen te komen om het traject te evalueren en te bepalen hoe verder te gaan.

%d bloggers op de volgende wijze: